Safety of chemicals in food : chemical contaminants / editor, D.H. Watson
	
	
	
	
		
			
			
				
					(Ellis Horwood series in food science, management and technology)
				
			
		
	
	
| データ種別 | 図書 | 
|---|---|
| 出版情報 | New York ; Tokyo : Ellis Horwood , 1993 | 
| 本文言語 | 英語 | 
| 大きさ | xiv, 193 p. : ill. ; 25 cm | 
所蔵情報を非表示
| 配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 指定図書グループ | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2F図書 (自然科学・技術・産業・芸術) |  | 498.55||Sa14 | 9930051290 |  | 0137878621 |  | 
書誌詳細を非表示
| 一般注記 | Includes bibliographical references and index | 
|---|---|
| 著者標目 | Watson, D. H. (David H.), 1952- | 
| 分 類 | LCC:TX531 DC20:363.19/26 | 
| 件 名 | LCSH:Food contamination LCSH:Food additives | 
| 書誌ID | TY00020197 | 
| ISBN | 0137878621 | 
| NCID | BA21201820 | 

