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Biochemistry of taste and olfaction / edited by Robert H. Cagan, Morley R. Kare
(A monograph series (Nutrition Foundation))

データ種別 図書
出版者 New York : Academic Press
出版年 1981
本文言語 英語
大きさ xxiv, 539 p. : ill. ; 24 cm

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2F図書 (自然科学・技術・産業・芸術)
491.376||B 9852219753
0121544508

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一般注記 "Based on the International Symposium on Biochemistry of Taste and Olfaction, held April 21-23, 1980, at the Monell Chemical Senses Center"--Pref
Includes bibliographies and index
著者標目  Cagan, Robert H.
 Kare, Morley Richard, 1922-
分 類 LCC:QP456
DC19:612/.86
件 名 LCSH:Taste -- Congresses  全ての件名で検索
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LCSH:Biochemistry -- Congresses  全ての件名で検索
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書誌ID TY00017892
ISBN 0121544508
NCID BA11356514