Biochemistry of taste and olfaction / edited by Robert H. Cagan, Morley R. Kare
(A monograph series (Nutrition Foundation))
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | New York : Academic Press , 1981 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxiv, 539 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 指定図書グループ |
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2F図書 (自然科学・技術・産業・芸術) |
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491.376||B | 9852219753 |
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0121544508 |
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一般注記 | "Based on the International Symposium on Biochemistry of Taste and Olfaction, held April 21-23, 1980, at the Monell Chemical Senses Center"--Pref Includes bibliographies and index |
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著者標目 | Cagan, Robert H. Kare, Morley Richard, 1922- |
分 類 | LCC:QP456 DC19:612/.86 |
件 名 | LCSH:Taste -- Congresses
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書誌ID | TY00017892 |
ISBN | 0121544508 |
NCID | BA11356514 |