ニホンシュ ノ カガク : ミズ・コメ・コウジ ノ デントウ ノ ワザ
日本酒の科学 : 水・米・麹の伝統の技 / 和田美代子著
(ブルーバックス ; B-1935)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2015.9 |
Language | Japanese |
Size | 316p : 挿図 ; 18cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F雑誌閲覧室 |
|
||BB||1935 | 9300103980 |
|
9784062579353 |
|
Hide details.
Other titles | variant access title:日本酒の科学 : 水米麹の伝統の技 |
---|---|
Notes | 監修: 高橋俊成 参考文献・参考資料: p307-308 |
Authors | 和田, 美代子(1956-) <ワダ, ミヨコ> 高橋, 俊成(1968-) <タカハシ, トシナリ> |
Classification | NDC9:588.52 |
Subjects | BSH:清酒 |
ID | BB00077594 |
ISBN | 9784062579353 |
NCID | BB19508690 |