Establishing and operating a retail bakery / by M. L. Way ; under the direction of H. B. McCoy ; incollaboration with George Chussler, Jr. ; in co-operation with the Associated Retail Bakers of the America and the American Bakers Association
(War Department education manual ; EM 981)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Washington : Pub. for the U.S. Armed Forces , [1945] |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 204 p. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 指定図書グループ |
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積層2層 (高等工芸) |
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574.8||W | 9853259413 |
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積層2層 (高等工芸) |
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574.8||W||EM981B | 9853271828 |
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著者標目 | Way, M. L. McCoy , H. B. Chussler, George, Jr. Associated Retail Bakers of the America American Bakers Association |
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書誌ID | BB00023492 |
NCID | BA40880231 |