Analysis of taste and aroma / edited by J.F. Jackson and H.F. Linskens
(Molecular methods of plant analysis / editors, J.F. Jackson (managing editor), H.F. Linskens, R.B. Inman ; v. 21)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Berlin : Springer , c2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiii, 269 p. : ill. ; 25 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 指定図書グループ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F図書 (自然科学・技術・産業・芸術) |
|
471.4||A46 | 9200130638 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Jackson, J. F. (John F.), 1935- Linskens, H. F. (Hans F.), 1921- |
書誌ID | BB00009482 |
ISBN | 3540417532 |
NCID | BA54263211 |