Zilber, David, chef
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
場所 | Toronto |
一般注記 | Affiliation: Noma (Restaurant : Copenhagen, Denmark), active 2019 Profession or Occupation: Cooks Foundations of flavour, 2018: ECIP t.p. (David Zilber) data view (director of Noma's fermentation lab) The Marrow magazine online, dated Apr 15, 2017 (Chef David Zilber; born in Toronto; works at Noma restaurant in Copenhagen, Denmark; age 28) SRC:ノーマの発酵ガイド / レネ・レゼピ, デイヴィッド・ジルバー著 ; 水原文訳(KADOKAWA, 2019.3) |
から見よ参照 | ジルバー, デイヴィッド<ジルバー, デイヴィッド> |
コード類 | 典拠ID=AU20113800 NCID=DA19429050 |
1 | ノーマの発酵ガイド / レネ・レゼピ, デイヴィッド・ジルバー著 ; 水原文訳 東京 : KADOKAWA , 2019.3 |